فناوری همگرا | درمان وسواس ممکن شد
سامانه واقعیت مجازی بهبود و درمان ترس و وسواس یک سیستم مبتنی بر واقعیت مجازی است که طی آن تمرینهای تعریفشده موجود توسط بیمار و تحت نظارت روانشناس و روانپزشک انجام میشود.
این سیستم، با شناخت دقیق از نواحی مختلف مغز، ضمن توانمندسازی مهارتهای شناختی، بخشهای زیادی از اختلالات روانشناختی افراد مبتلا را تشخیص و درمان میکند.
بهبود نتایج حاصل نسبت به کاردرمانی
برتری این محصول بهعنوان روشی نوین، نسبت به روشهای دیگری نظیر کاردرمانی یا دارودرمانی، اجتناب از عوارض ناشی از دارو و بهبود نتایج حاصل نسبت به کاردرمانی است. ضمن اینکه پارادایمهای مختلف در این محصول به راحتی قابل انجام است.
به گفته محمدمهدی حیدری مدیرعامل شتابدهنده سیمدیکس، بازار هدف اولیه، بازیهای تولید کودکان هستند که دارای اختلالات روان در موارد شناختی هستند.
طبق آمارهای رسمی، حدود 8 درصد کودکان در کشورمان از اختلال بیشفعالی رنج میبرند. تعداد کودکان محدوده سنی بین 6 تا 14 سال حدود 12 میلیون نفر است و این کودکان، نیازمند توانبخشی و درمان هستند.
قابل رقابت با نمونه های مشابع خارجی
این سامانه هیچ نمونه مشابه داخلی ندارد و نخستین سیستم بومی در این حوزه محسوب میشود. البته که تعداد رقبای خارجی این محصول نیز چندان زیاد نیستند و تنها دو شرکت در جهان به تولید و طراحی این سیستم مشغول هستند که سامانه طراحیشده ایرانساخت از کیفیت خدماتی بالاتری به نسبت نمونههای مشابه خارجی برخوردار است.
همکاری 6 دکتر و مهندس
این محصول که توسط 6 پزشک و مهندس طراحی شده است، محل همگرایی فناوریهای اطلاعات و علـوم شناختی است و بهنوعی یکی از زیرشاخههای علوم همگرا محسوب میشود.
معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری ضمن حمایتهای معنوی بسیار در حوزه طراحی این سیستم، بهصورت مالی نیز از این سامانه حمایت کرده است.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#17
Send to friends